Termeni, conditii si confidentialitate - Meia.ro

Va multumim ca alegeti sa comandati de la noi!

Meia.ro va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

S.C. Meia Calze S.R.L., proprietara a marcii Meia.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina "Termeni, conditii si confidentialitate" in orice moment.

PRECIZARI PREALABILE

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport. Meia.ro nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.

Livrarea coletelor se face, de regula, in 24 de ore, zile lucratoare, din momentul in care coletul pleaca din sediul Meia (nu de la plasarea comenzii).

CONDITII DE UTILIZARE

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate S.C. Meia Calze SRL si nu se pot folosii sau copia fara acordul scris al proprietarului.

Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi:

•    explorarea continutului www.Meia.ro;
•    reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu acordul sursei;
•    inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci când legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.Meia.ro);
•    persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.
•    fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
 
Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat.

Orice tentativa de acces neautorizat asupra site-ului www.Meia.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor. Orice conflict aparut intre S.C. Meia Calze SRL si clienti se incearca a fi rezolvat  pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale de pe teritoriul Romaniei din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor autorizate de pe teritoriul Romaniei.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.Meia.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul S.C. Meia Calze SRL, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor informatice S.C. Meia Calze SRL si aduce cu sine cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care incearca / au incercat acest fapt.

Pentru sesizari va rugam sa raportati eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site la adresa [email protected]

Produsele comercializate de www.Meia.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii/predarii sunt insotite de factura fiscala.

Excluderea răspunderii:

Nu ne asumam raspunderea pentru functionarea defectuoasa, virusi, daune cauzate de erori de sistem, urmarea a accesari paginii noastre.

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu unul dintre operatorii noștri pe adresa de e-mail [email protected]. Timpul de raspuns pentru sesizari este maxim 24h (in zilele lucratoare).

Magazinul nostru deține Certificat de inregistrare a marcii ,,Meia” emis de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

 

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și/sau de Comanda înțelegeți că datele dvs. personale vor fi incluse în baza nostră de date și că vor fi prelucrate în temeiul contractului electronic dintre părți ( Termeni și condiții). Pentru orice detalii ce țin de prelucrarea datelor personale în platforma Meia.ro va rugăm sa citiți Notificarea de confidențialitate.

 

AVIZE SI CERTIFICARI

Meia.ro comercializeaza produse originale, sigilate conform standardelor CE.

Produsele sunt certificate international ISO 9001.

 

RETURNARI

Dorinta Meia.ro este ca produsele ce vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta:
Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre dumneavoastra (client).
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat cu toate accesoriile. 

Model de retragere,

pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative

(publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)


Stimați consumatori, prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.


– Către SC Meia Calze SRL, Str. Principala, nr. 856 Schela, Galati:

– Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea
următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)

– Comandate la data (*)/primite la data (*)

– Numele consumatorului (consumatorilor)

– Adresa consumatorului (consumatorilor)

– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

– Data

(*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz.

Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa: [email protected].

 

S.C Meia Calze S.R.L. se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea notificarii de retur, pe baza formularului de retur, completat de catre client. In formularul de retur se completeaza datele si contul bancar al titularului. Acest formular de retur este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metoda doreste: email, postal, verbal etc.

 

Cheltuielile de expeditie, in cazul returului, vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014, de catre consumator (client): "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor".

Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului. Toate produsele returnate pentru care se returneaza suma integrala inapoi trebuie să fie într-o stare perfecta, fără urme de utilizare vizibile si cu certificatul de garantie in original. 

 

BANII INAPOI IN 30 ZILE

Garantat primiti banii inapoi in 30 zile calendaristice


La Meia.ro satisfactia clientilor este o prioritate. Daca ati gresit comanda sau nu sunteti pe deplin multumit de produsele cumparate, atunci aveti dreptul de a returna produsele in termen de 30 zile calendaristice de la receptionarea lor.


Cum puteti folosi garantia de 30 zile banii inapoi?


Daca nu sunteti multumit de ce ati comandat, puteti returna produsele la Meia.ro in termen de 30 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de dumneavoastra, iar rambursarea contravalorii produsului se va face prin metoda initiala de plata sau orice alta metoda agreata de comun acord, in cel mult 30 de zile calendaristice de la retur.

Asadar, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin e-mail ([email protected]), telefon, verbal sau orice alte metode convenabile prin care ne anuntati ca doriti sa returnati produsul, mentionand numarul comenzii/facturii si codul IBAN al contului bancar, unde doriti sa va restituim contravaloarea produsului.


Va rugam sa aveti in vedere ca produsele care au fost deschise/desigilate nu pot fi returnate.

In general, produsul nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de uzura, sa fie returnat numai in ambalajul original sigilat si fara insemnari sau alte modificari aduse ambalajului.


Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de uzura si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.


Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.

 

PRODUSE 100% ORIGINALE

Toate produsele de pe www.Meia.ro sunt autentice. 

Meia.ro comercializeaza ciorapi/dresuri pentru femei si copii, precum si ciorapi compresivi medicinali de cea mai buna calitate.

Produsele sunt furnizate de mari producatori de renume: Gatta, Fiore, Gabriella, Carla Sellini, Consay, Scudotex, Elastofit, Elastostar, Elastobol, etc.

Cu experienta in domeniu, in comercializarea online a ciorapilor/dresurilor pentru femei si copii, precum si a ciorapilor compresivi medicinali, Meia.ro va ofera servicii de inalta calitate la cele mai mici preturi!

Produse noi sigilate si 100% originale!

 

GARANTIE LEGALA

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiaza de garantia legala de conformitate

 

SCHIMBARE PRODUSE

Schimbarea produselor achizitionate de pe Meia.ro este posibila in termen de 30 zile calendaristice de la achizitionare.

Schimbarea este valabila doar daca :

  • solicitarea de schimbare se face in termen de 30 de zile calendaristice de la achizitionarea produsului ;
  • ambalajul nu a fost deteriorat;
  • cutia nu a fost desigilata;
  • produsul a fost achizitionat de pe site-ul www.Meia.ro.
  • Schimbarea produsului se face dupa cum urmeaza: Clientul notifica si trimite catre furnizor produsul. Furnizorul, dupa ce primeste produsul, se obliga sa trimita produsul cerut de client. 

Clientul suportand taxele de transport/curierat (dus - intors).

 

IINFORMATII - COMUNICARI

Cei care viziteaza site-ul www.Meia.ro pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, pot impartasi informatii sau pareri pe forumul fiecarui produs in parte sau pe adresa de e-mail [email protected] atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii S.C. Meia Calze S.R.L. dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.


COMENZI TELEFONICE

Plasarea comenzilor telefonice se realizeaza pe propria raspundere. Meia.ro nu este raspunzator pentru eventualele erori/neintelegeri privind adresa, numar de telefon, produse, nuante de culori etc.


DISPONIBILITATE PRODUSE

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.


ANULARE COMENZI

Exista situatii in care o comanda nu poate fi livrata clientului, din diverse motive (produs indisponibil, date livrare incomplete/incorecte etc.). In acest caz, clientul este contactat telefonic de catre un reprezentant Call Center. In cazul in care clientul nu raspunde la telefon, atunci va primi instiintare in scris, printr-un email, cu situatia in cauza si solicitarea de raspuns. In cazul in care clientul nu ne contacteaza in termen de 48 ore (zile lucratoare), printr-un reply la mailul de instiintare sau telefonic la 0764 999 949 (de luni-vineri, intre 08:00-21:00, sambata, intre 09:00- 18:00), comanda este anulata automat in sistem.


CONCILIERE - clienti nemultumiti


Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate cu persoana cu care discutati in Call Center, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita, trimitand un email la adresa [email protected].Termenul in care vi se raspunde la reclamatie este de 24-48 ore (zile lucratoare).


FRAUDELE

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.Meia.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, S.C Meia Calze S.R.L. rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.


LITIGII

S.C. Meia Calze S.R.L., proprietara a Meia.ro va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

 

CONTACT - probleme sau intrebari

Pentru orice alte intrebari legate de politica noastra de securitate a datelor, sau daca aveti probleme sau reclamatii, va rugam sa ne trimiteti un email la adresa [email protected].

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 04.05.2019