Despre noi - Meia.ro

Meia este un business 100% românesc, născut să facă diferența, specializat în Ciorapi compresivi, ciorapi / dresuri pentru femei si copii, colanti precum si in Lenjerie modelatoare.

 

Echipa Meia a luat nastere acum 4 ani avand motto-ul ,,Eleganta si confort la fiecare purtare,,.


Cand spunem Meia.ro, spunem calitate excepțională, atenție la detalii, eleganță, bun gust, modele atragătoare, diversitate, confort și posibilitatea de a ține pasul cu ultimele tendințe în materie.

Provocarea noastră este de a avea grija de picioarele dumneavoastră, intrucat acestea reprezinta o parte a corpului de care barbatii se simt atrasi. De aceea nu trebuie sa fiti timida in a vi le arata.

Este dedicat barbatilor, copiilor dar si reprezentantelor sexului frumos care doresc să facă cumpărături fără a fi necesar să se deplaseze, care preferă să economiseasca timp, având la dispozitie o gama variată de tipuri, modele și culori.

De asemenea, mamele pot opta pentru ciorapii de fetițe cu coloristica special gandita pentru ele si care le vor inveseli ziua.

Fiecare produs este însoțit de poze, de o descriere detaliată, îngrijire, precum și un îndrumar în vederea alegerii mărimii potrivite.

Credem că, la fel ca în cazul pantofilor, nu există ,,prea multe perechi”. Cu timpul ciorapii au devenit,  mai mult decat un accesoriu, acestia neavand doar un rol estetic, ci si de protectie a piciorului.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 30.03.2023