Garantii si servicii - Meia.ro

Garantia calitatii

100% calitate - ce vezi e ceea ce primesti

Meia.ro comercializeaza produse originale, sigilate conform standardelor CE.

Toate produsele de pe www.Meia.ro sunt autentice. 

Produse noi sigilate si 100% originale pentru sanatatea dvs!

Produsele comercializate pe www.Meia.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate.

Produsele sunt certificate international ISO 9001.
 

Garantia de retur

Poti returna fara nici un motiv produsele comandate de la Meia.ro in termen de 30 zile din ziua achizitiei.
 

Garantia de livrare

Livrarea produsului sau produselor comandate se face in maxim 24h in intervalul luni-vineri (pentru produsele aflate pe stoc). In cazul in care coletul nu ajunge in timpul estimat de curier, iti oferim scuzele noastre precum si o reducere de 10% la urmatoarea comanda.

Trebuie sa mentionam insa ca perioada noastra maxima de livrare (24h) nu se aplica in perioadele aglomerate din an precum Black Friday, Craciunul, Sarbatorile de Paste, sau 8 Martie, Halloween, sarbatori legale.

*Pentru reducerea de 10% clientul trebuie sa contacteze Meia.ro prin e-mail, telefon sau orice alta metoda de comunicare pentru a intra in posesia voucherului de 10% discount.
 

Garantia de schimb a produselor

Schimbarea produselor achizitionate dupa Meia.ro este posibila in termen de 30 zile calendaristice de la achizitionare.

Schimbarea este valabila doar daca :

  • solicitarea de schimbare se face in termen de 30 de zile calendaristice de la achizitionarea produsului ;
  • Produsul nu a fost probat (nu a intrat in contact cu corpul, fiind produse de igiena)
  • ambalajul nu a fost deteriorat;
  • cutia nu a fost desigilata;
  • produsul a fost achizitionat de pe site-ul www.Meia.ro.
  • Schimbarea produsului se face dupa cum urmeaza: Clientul notifica si trimite catre furnizor produsul. Furnizorul, dupa ce primeste produsul, se obliga sa trimita produsul cerut de client. 

Clientul suportand taxele de transport/curierat (dus - intors).

 

Garantia satisfactiei

100% satisfactie sau banii inapoi

 

BANII INAPOI IN 30 ZILE

Garantat primiti banii inapoi in 30 zile calendaristice


La Meia.ro satisfactia clientilor este o prioritate. Daca ati gresit comanda sau nu sunteti pe deplin multumit de produsele cumparate, atunci aveti dreptul de a returna produsele in termen de 30 zile calendaristice de la receptionarea lor.


Cum puteti folosi garantia de 30 zile banii inapoi?


Daca nu sunteti multumit de ce ati comandat, puteti returna produsele la Meia.ro in termen de 30 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de dumneavoastra, iar rambursarea contravalorii produsului se va face prin metoda initiala de plata sau orice alta metoda agreata de comun acord, in cel mult 30 de zile calendaristice de la retur.

Asadar, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin e-mail ([email protected]), telefon, verbal sau orice alte metode convenabile prin care ne anuntati ca doriti sa returnati produsul, mentionand numarul comenzii/facturii si codul IBAN al contului bancar, unde doriti sa va restituim contravaloarea produsului.


Va rugam sa aveti in vedere ca produsele care au fost deschise/desigilate, probate si au intrat in contact cu corpul nu pot fi returnate.

In general, produsul nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de uzura, sa fie returnat numai in ambalajul original sigilat si fara insemnari sau alte modificari aduse ambalajului.


Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de uzura si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate in conformitate cu legea 449/2003 si OUG 34/2014.


Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 20.02.2021