Puncte de fidelitate - Meia.ro

Punctele de fidelitate (puncte de recompensa) sunt oferite sub forma unui bonus clientilor Meia.ro la orice comanda indiferent de valoarea ei.

Valoarea punctelor de fidelitate

Valoarea unui punct de fidelitate este egala cu 0,1 lei (10 puncte = 1 leu).  Fiecare produs existent pe site-ul www.Meia.ro are afisat sub pretul acestuia echivalentul valorii sale in puncte de fidelitate.

Puteti vizualiza oricand in contul dvs numarul de puncte disponibile, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda efectuata in functie de data plasarii comenzii. Accesand rubrica “Contul meu”, faceti click pe butonul “Punctele dvs de Recompensa” pentru a le afisa.

Din momentul in care aveti disponibil in cont puncte, acestea pot fi folosite pentru a primi reduceri de pret in momentul efectuarii unei noi comenzi.

Exemplu, pentru un produs de pe Meia.ro daca valoarea lui este 100 lei, primiti 50 puncte de fidelitate, care valoareaza 5 lei.

Regulamentul de folosire a punctelor

1.  Valoarea unui punct de fidelitate este de 0.1 lei (10 puncte = 1 leu).


2.  Punctele de fidelitate sunt obtinute in urma plasarii unei comezi.

3.  Punctele aferente plasarii unei comenzi vor intra in contul dvs, in momentul in care comanda dvs a fost finalizata.

4.  Nu sunteti obligati sa folositi toate punctele disponibile pentru a obtine discountul aferent unei comenzi, puteti folosi exact numarul de puncte dorit de dvs. Pentru a putea aplica punctele de fidelitate adaugati produsul/ele in "Cosul de produse", urmand a selecta optiunea "Adauga" si sa scrieti numarul de puncte ce doriti sa fie folosite in cadrul comenzii dvs. Dupa aceea puteti sa finalizati comanda, urmand ca din costul sa total sa fie scazuta suma corespunzatoare punctelor folosite de dvs.

5.  Daca anulati o comanda la care ati utilizat puncte, acestea vor fi returnate in contul dvs.

6.  De asemenea daca anulati o comanda punctele ce urmau a fi primite in urma acesteia vor fi anulate.

7.  Punctele se acorda doar persoanelor ce au cont valid creat pe site-ul nostru.

8.  Punctele nu pot fi transferate de la un cont de client la altul, si nu pot fi convertite decat pe site-ul www.Meia.ro.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 03.05.2019